Möt Copyswede på Bokmässan 23-26 september!

Under Bokmässan hittar du Copyswede i Upphovsrättsmontern tillsammans med Bonus Presskopia, ALIS och BUS, men också hos PRV och Kulturskaparna.

Copyswede finns som vanligt på plats på Bokmässan och i Upphovsrättsmontern. I år kan du också träffa några av våra medarbetare i Kulturskaparnas monter, eftersom Copyswede medverkar i nätverkets aktiviteter. Missa inte Kulturskaparnas seminarium i lokal F3 fredag 24/9 kl. 16.30 med Teaterförbundets Anna Carlson och SKAP:s Alfons Karabuda.

Dessutom deltar vi i miniseminarier hos PRV. I deras monter kan du varje dag kl. 10.30 höra en av Copyswedes medarbetare berätta om vår verksamhet och om avtalslicensordningen, som i ett halvt sekel bidragit till att underlätta rättighetsklareringen vid massnyttjanden av komplexa verk, till exempel vidaresändning av tv och radio.

Vi ses i Göteborg!

« Tillbaka