Utbetalning av ersättning för medverkan i Barnkanalen

Nu kommer utbetalningen av ersättning för medverkan i produktioner i Barnkanalen under perioden 2003-2008.

Om du medverkat i en produktion i Barnkanalen under perioden 2003-2008 och inte fått utbetalning innan årsskiftet, kan du söka ersättning genom att skicka in kontrakt för produktionen till Copyswede. En förutsättning är att du inte skrivit över dina rättigheter.

Copyswede ser till att upphovsmän och utövande konstnärer, som till exempel skådespelare, sångare, musiker, kompositörer, författare, regissörer och fotografer, får ersättning för sin medverkan i olika medier. Vi tar varje år emot ersättning för att SVT:s och TV4:s kanaler vidaresänds av kabel-tv-bolag i de nordiska länderna och för så kallad privatkopiering. Den ersättningen fördelar vi till de upphovsmän och utövande konstnärer som på olika sätt medverkat i programmen.

« Tillbaka